Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Koledar
Tudi Avstrija še ni zanesljiva
Vsi verjamemo in upamo, da se bo sezona končno začela 5. julija, uradne potrditve pa kar ni in ni.
Artur Švarc Jure Makovec
25. maj 2020 | 19:31:00

Avstrijski zdravstveni minister Rudolf Anschober je včeraj sporočil, da še vedno ocenjujejo varnostni potek prireditve. Zato tudi še ni uradne potrditve. Kljub temu, da je osebje v Spielbergu že pred 10 dnevi dobilo nalogo, da pripravijo center, organizatorji pa so dva tedna nazaj ministrstvu poslali načrte, kako bodo poskrbeli za varnost.

Vseeno to ne pomeni rdeče luči, pač pa naj bi organizator z ministrstvom usklajeval še nekaj podrobnosti, potem pa se bo lahko začelo. Na stezi je te dni testirala karavana Formule 4, prihodnji vikend se začenja 1. zvezna nogometna liga.

Zahodna štajerska ima relativno malo infekcij s COVID-19, zelo blizu pa je tudi letališče, zato ekipe ne bodo rabile potovati daleč. Od letališča do steze je dobra 2 kilometra. Se pa ve, da bodo ekipe lahko štele le 80 ljudi.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Fero
Aichi za informacijo, koliko pa je načeloma ljudi na dirki vsake ekipe?
26.5.2020 7:37:59

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija