Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Bo Boris Johnson rešil VN Velike Britanije?
Čeprav se je še pred nekaj dnevi zdelo neizvedljivo, se zdaj obeta precejšnja možnost za dirko v Silverstonu. Posredoval naj bi sam premier Velike Britanije Boris Johnson.
Ursa Prosenjak
26. maj 2020 | 0:28:15

V Veliki Britaniji bodo z 8. junijem uvedli 14-dnevno karanteno za vse prišleke iz tujine. Zaradi tega bi bila izvedba dirke F1 takorekoč nemogoča, saj bi se dirka v Silverstonu morala zgodili le en teden po dirki v Avstriji. V Formuli 1 so upali na razumevanje  državnega vrha, ki bi dovolil izjemo, saj bodo ekipe F1 že v Avstriji bivale povsem izolirano, tako pa bodo tudi potovale. Sprva je sicer kazalo, da ne bo nobenih izjem, toda v dogajanje je zdaj posegel sam predsednik vlade Velike Britanije Boris Johnson in zagotovil, da bo možno za dirko Formule 1 napraviti izjemo. Johnson je bil tudi sam pred kratkim v bolnišnici zaradi koronavirusa.

 Za zdaj še ni uradnega zagotovila, toda možnosti za izvedbo tretje in četrte dirke v Veliki Britaniji so zelo dobre.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija