Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
V Monaku leta 2021 kar tri dirke
V Monaku letos ne bo dirke Formule 1, se bodo pa zato v prihodnjem letu zvrstili kar trije tovrstni dogodki. Monaške ulice bodo tako zaprte kar pet tednov.
Ursa Prosenjak
26. maj 2020 | 2:37:30

Kot zagotavlja Allan McNish, vodja Audijeve ekipe FE, domačinom to ne bo predstavljalo težave. Že nekaj let se tradicionalno en teden pred dirko F1 izmenično vsako drugo leto odvija zgodovinska dirka ali pa dirka Formule E. Zaradi letošnje odpovedi dogodkov, se bodo prihodnje leto odvile vse tri dirke v obdobju petih tednov.

Domačini bodo tako svoje mesto za pet tednov prepustili motošportu. Allan McNish, ki tudi sam živi v Monaku, meni, da prebivalcev vrvež ne moti preveč. »S pripravo steze začnemo že marca, zato je dovolj časa, da je vse urejeno tako, kot je treba. Sicer pa se v pristaniškem predelu vedno kaj dogaja.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
spartan
Torej si glede na akcijo, ki je v Monaku, lahko privoscim kar celo popoldne spanja za vsako dirko. Ker dirke v Monaku so tako napete, da se najvecjemu navdusencu F1 gre na zehanje.
26.5.2020 15:50:21
girica
spartan prav maš
27.5.2020 19:35:49

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija