Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Charles Leclerc
Vztrajno in brez neučakanosti proti lovoriki
Zamik začetka sezone Formule 1 ima lahko tudi pozitiven stranski učinek: dirkači se bodo lahko na prvenstvo bolje pripravili. Tako vsaj trdijo nekateri izmed njih. Tokrat je o tem spregovoril Charles Leclerc.
Ursa Prosenjak
28. maj 2020 | 1:36:10

Svoje priprave na prihajajočo sezono sta z navijači delila že Max Verstappen in Lewis Hamilton, zdaj pa se je oglasil tudi Charles Leclerc.

 »Pred spanjem mislim na dirke, to je moja prva misel tudi, ko se zbudim. Neskončno jih pogrešam, zato treniram intenzivneje kot kadarkoli prej, da bom ob začetku sezone maksimalno pripravljen,« je o svojih pripravah povedal Monačan.

O svojih pričakovanjih in upih za sezono pa govori previdno. »Ne vem, kaj lahko pričakujem. Vem le, da moram trdo delati in da je pred mano še dolga pot. Seveda upam, da bom nekoč svetovni prvak, toda do tja je še daleč.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija