Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Gasly doma po dveh mesecih
Medtem ko se večina dirkačev v zavetju svojega doma pripravlja na začetek sezone, se je Pierre Gasly pravkar vrnil domov po dveh mesecih v Dubaju.
Ursa Prosenjak
29. maj 2020 | 7:30:00

Takoj po odpovedi avstralske dirke je dirkač ekipe AlphaTauri odpotoval v Dubaj. Tam je kmalu izvedel, da so vsi leti v Italijo odpovedani. Namesto da bi se odpravil k družini v Francijo, se je odločil ostati v Dubaju s svojim trenerjem.

»Tako sem se odločil, ker so v Dubaju najboljši pogoji za trening. Zadnja dva meseca sem se lahko povsem posvetil Formuli 1 in treningom,« je povedal Gasly ob povratku.

Toda tudi v Dubaju niso treningi potekali povsem brez težav. Vsi javni fitnesi so bili namreč zaprti. »Poleg svoje hotelske sobe sem najel še prostor, kamor sem namestil nekaj opreme za fitnes in tako sem lahko treniral šest dni v tednu,« je razkril. »Imel sem tekaško stezo, uteži in vse ostalo, kar potrebujem, da ostanem v formi.« Trenutno je Pierre Gasly na obisku pri svoji družini v Franciji, od tam pa bo odšel v Avstrijo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija