Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Renault
Cyril Abiteboul razmišlja o Alonsu
Šef ekipe Renault je potrdil, da je Fernando Alonso opcija za zamenjavo Ricciarda prihodnje leto.
Artur Švarc
31. maj 2020 | 21:58:18

Vseeno pa Abiteboul poudarja, da je njihova glavna okupacija sezona 2020 in se mu zdi noro, da sta Ferrari in McLaren potrdila nove dirkače za 2021 tako zgodaj.

»Imamo več opcij, ena od njih je Alonso, a na voljo je več odličnih dirkačev,« je povedal Abiteboul. S tem je verjetno potrdil, da se zanimajo tudi za Vettla. Vrnitev Alonsa bi pomenila tretji Špančev obisk pri ekipi, po 2002-2006 in 2008-2009.

Esteban Ocon je že potrjen za 2021, Renaultu pa se za drugega dirkača ne mudi.

»Vzeli si bomo čas in premislili, ker je to zelo pomembna odločitev. Politika Ferrarija in McLarna se mi zdi nenavadna, da delajo načrte za prihodnost, ko se sezona sploh še ni začela.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
ripmork
Razmišljam podobno kot Cyril tu - kar noro, da se je vrtiljak 2021 zavrtel še pred prvo dirko. Sicer sem nekje bral, da je Binotto lani po Brazilski dirki imel dovolj Vettla in so rdeči že lani načeli pogovore s Sainzom (ter so bila pogajanja za podaljšanje z nemcem letos le govorica). No, bomo sčasoma kaj več konkretnega izvedeli, ko še dirkači sami kaj povedo
1.6.2020 17:08:08

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija