Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Hakkinen bi rad videl Vettla na družabnih omrežjih
Sebastian Vettel je znan kot edini dirkač F1, ki ni aktiven na družabnih omrežjih. Vse več njegovih kolegov deli svoja zasebna življenja s sledilci na Instagramu, toda Ferrarijev voznik se ne zdi prepričan, da je to zanj.
Ursa Prosenjak
31. maj 2020 | 22:07:20

O Vettlovi odsotnosti v virtualnem svetu je spregovoril tudi Mika Hakkinen, ki si želi, da bi se Nemec na tak način približal svojim navijačem in ostali javnosti. »Ko govori o sebi in svoji družini ali pa o dirkanju, je imeniten fant. Toda ni dovolj, da komunicira le skozi medije in na novinarskih konferencah,« je povedal v podcastu za F1 Nation.

Vettlov prihod na družabna omrežja bo nekaj posebnega, je prepričan. »Ne bom mu svetoval, kaj naj počne, želim pa si, da bi javnosti razkril več o sebi. Navijači bi bili navdušeni.« Učinek komunikacije z navijači na družabnih omrežjih smo lahko spremljali pri Kimiju Raikkonenu. Javnost je naenkrat lahko spremljala njegovo vsakdanje življenje in ob tem so ga navijači ter ostali tudi bolje razumeli.

Prihodnje leto bo Vettel še ostal pri Ferrariju, v letu 2021 pa bo moral iskati novo ekipo. Hakkinen ugiba o razlogu njegovega odhoda. »Precej razočaran je bil nad Ferrarijem. Po vsej kritiki, ki je je deležen, se ne počuti več dobro v ekipi,« zaključuje Hakkinen.

 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
marcipan
"Prihodnje leto bo Vettel še ostal pri Ferrariju, v letu 2021 pa bo moral iskati novo ekipo." Popravite . "Prihodnje leto" je že letos.
1.6.2020 10:31:26
spartan
Saj ni Vettel kriv, ce makaronarji ne morejo skupaj spraviti dobrega avta. Tukaj nobeden dober voznik ne bo pomagal, mentaliteta je pac problem....
1.6.2020 22:37:00

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija