Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Chase Carey
Cilj je sestaviti celoten koledar do konca meseca
Evropski del sezone je zdaj tudi uradno potrjen, med začetkom julija in začetkom septembra se bo na šestih lokacijah zvrstilo osem dirk, še vedno pa ostaja sedem do deset dirk, ki jih je potrebno uvrstiti v koledar.
Ursa Prosenjak
3. junij 2020 | 11:52:16

»Naš cilj je sestaviti preostanek koledarja ko konca junija,« pojasnjuje Chase Carey, vendar dodaja, da je na tej točki težko govoriti o rokih, saj se situacija iz dneva v dan spreminja. »Vemo, kaj želimo doseči, toda če se stvari ne izidejo, imamo še veliko drugih možnosti.«

Liberty Media še vedno dopušča možnost odpovedi katere izmed načrtovanih dirk zaradi pandemije. Najpomembnejša je varnost, poudarja Carey. »Ne želimo sprejemati prenagljenih odločitev, dokler situacija ni povsem jasna.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
autogeek
Hahaha, pri nas so vsak dan nova in nova določila v zvezi z ukrepi glede Corone. Naj bo veliko rezervnih prizorišč, da bo čimveč dirk. Jaz jih že zelo pogrešam.
5.6.2020 15:14:29
hubertfast
Naj se že enkrat začne.
5.6.2020 15:17:15

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija