Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Sprememba
Williams razkril novo preobleko dirkalnika
Williams je to jutro razkril svoj novi dirkalnik. Pričakovanja, da se bodo z menjavo sponzorja zamenjale tudi ekipne barve, so se potrdila.
Ursa Prosenjak Williams
26. junij 2020 | 11:53:00

Po dveh ne najboljših sezonah, ki je je Williams zaključil na dnu lestvice, se pričakuje podoben scenarij tudi letos, posledica pa so finančne težave. Po umiku glavnega sponzorja RoKiTa je na pomoč priskočil oče Williamsovega dirkača Nicholasa Latifija, ki bo investiral v ekipo. Novi glavni sponzor bo italijansko podjetje Lavazza, ki je povazano z Latifijem starejšim. V skladu z barvno shemo podjetja se je spremenila tudi podoba dirkalnika, ki ga je Williams javnosti pokazal danes.

Odslej na Williamsovem dirkalniku prevladuje bela barva, ki jo dopolnjujejo poudarki temno modre barve sponzorja Lavazza in nekaj črnih detajlov.

Latifijeve dosedanje investicije Williamsu zagotavljajo obstoj do leta 2021, s tem pa pridobijo tudi čas za iskanje dodatnih vlagateljev, še vedno pa ni izključena prodaja ekipe Michaelu Latifiju.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
andrej
pol pa da f1 ni več to kar je nekoč bila ? dirkanje bogatašev ?
26.6.2020 13:15:16
Gazibo2
Srečno Williams.
26.6.2020 13:52:15

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija