Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Lestvica
Kako kotirajo dirkači v stavnicah?
Bolj ko se bliža začetek Formule 1, več je ugibanj, kdo bo zmagovalec prve dirke. Z napovedmi pa se ne ukvarjajo le navijači, pač pa tudi spletne strani s športnimi stavami. Med njimi je tudi portal TOTO.
Ursa Prosenjak
26. junij 2020 | 17:51:59

Glavna favorita sta trenutno Lewis Hamilton in Max Verstappen. Spletna stran s športnimi stavami je za prvo avstrijsko dirko obema dodelila kvoto 3.00. Če bi torej stavili na enega izmed njiju, bi v primeru zmage za 1 vplačan evro dobili izplačane 3.

Pričakovano seveda zmaga favoritov tako navdušencem nad stavami ne bo prinesla bogastva. Zgodba pa je drugačna v primeru nepričakovane zmage dirkača z dna lestvice. V primeru zmage Charlesa Leclerca se bo vložek pošesteril, za zmago Valtterija Bottasa bomo dobili sedemkrat toliko, kot bomo vplačali, kvota Sebastiana Vettla pa je 7,5.

Kvota Alexandra Albona je znatno višja. Čeprav še ni stal na stopničkah, pa ima letos odličen dirkalnik. Vseeno so mu pripisali relativno nizke možnosti za zmago. Njegova kvota znaša 25.

Zmaga katerega izmed ostalih dirkačev bi lahko prinesla izjemen dobitek, saj je tovrsten izid tudi malo verjeten. Če bi vendarle zmagal Nicholas Latifi, bi nam stavnice izplačale 1000-krat večji znesek od vplačanega. Z najvišjo kvoto se lahko pohvali George Russell. Njegova kvota znaša 2000, kar je presenetljivo, saj so njegove možnosti za zmago večje od Latifijevih.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija