Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Alfa Romeo
Nov sponzor tudi za Alfa Romeo
Alfa Romeo bo združila moči z novim partnerjem. To bo računalniški gigant Acer. Njihovo sodelovanje se začne že prihodnji vikend, z začetkom sezone.
Ursa Prosenjak
28. junij 2020 | 14:11:58

Acer bo dobavil opremo za delovne postaje tako v glavni pisarni v Hinwilu, kot tudi na dirkališčih. Ekipa in IT podjetje načrtujeta sodelovanje v ustvarjanju zanimivih vsebin za rastoče občinstvo, so sporočili ob napovedi partnerstva.

»Sauber Motorsport ima veliko skupnih vrednot z Acerjem. Obe podjetji sta bili ustanovljeni v 1970-ih in vse od takrat oboji razvijamo inovacije in izboljšave na svojih področjih,« je povedal vodja ekipe Frédéric Vasseur. »Naše nenehno stremenje k popolnosti nas je pripeljalo na skupno pot, kjer odkrivamo sinergijo partnerstva z Acerjem. Veselim se, da bomo z njimi delili uspeh letošnje sezone.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija