Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Racing Point
Covid-19 ukrepi v garažah so velika ovira
Pri Racing Pointu priznavajo, da bodo ukrepi zaradi COVID-19 povzročili ogromno izgubo časa.
Milan Klemenc
30. junij 2020 | 11:04:25

 Pri F1 so ves cirkus okoli Covid-19 vzeli skrajno resno in zato predpisali zelo ostre varnostne ukrepe, nad katerimi se ekipe F1 že pritožujejo. Nekatera ekipe so opravile preizkuse na različnih dirkališčih, da bi se seznanili z novimi varnostnimi protokoli.

Preizkusi so pokazali, da sedaj v garažah porabijo ogromno časa v kolikor želijo te ukrepe dosledno spoštovati. Kot je povedal vodja ekipe Racing Point, Andrew Green: »Težko se bo držati urnika med dirkaškim vikendom in se pri tem uskladiti še z varnostnimi protokoli. V kolikor želite spoštovati varnostne ukrepe boste pri spremembah nastavitev dirkalnika porabili ogromno časa. Sedaj pa je na nas, da osvojimo novo rutino in pri tem ne kršimo varnostnih pravil«.

Pri tem Green doda: »Le upamo lahko, da med dirkaškim vikendom ne bo potrebna menjava motorja, saj bi ta lahko trajala dvakrat dlje kot običajno, saj imamo lahko ob dirkalniku le omejeno število mehanikov«.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
xrenaultx
Kretenski ukrepi. Bog ne daj, da bi bili mehaniki skupaj v garaži. Ko bo pa konec dirke se bodo pa skupaj družili v hotelu. Najboljše, da še menjavo gum dovolijo samo enemu mehaniku naenkrat.
30.6.2020 19:06:04

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija