Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Priprave
Hamilton in Vettel kampirata
Ekipe Formule 1 naj bi v Spielbergu bivale vsaka v svojem hotelu, toda nekateri dirkači so se odločili drugače. Sebastian Vettel, Sergio Perez, Lance Stroll in Lewis Hamilton so se utaborili na praznih prostorih za kampiranje pri dirkališču.
Ursa Prosenjak
2. julij 2020 | 13:56:55

Prostor, kjer običajno svoje šotore in avtodome postavijo navijači, je letos prazen, saj bo dirka potekala pred praznimi tribunami, zato so svoje premične domove tam postavili nekateri dirkači. Tudi v preteklosti se je že zgodilo, da se je kdo odločil v času dirke prebivati kar na dirkališču, toda običajno zaradi izogibanja prometnim konicam, tokrat pa je razlog izogibanje socialnim stikom. Dirkači so na prostoru za kampiranje sami, v hotelu pa bi se srečevali ne le s svojo ekipo, pač pa tudi s hotelskim osebjem.

Najprej so v okolici dirkališča opazili Sebastiana Vettla, nekoliko kasneje pa se je izkazalo, da so se podobno odločili tudi Perez, Stroll in Hamilton. Za zdaj ni znano, ali je namesto hotela izbral kampiranje še kdo drug.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Fero
Zaenkrat tudi še ni znano ali je Hamilton prepričal vse kampiste, da naj imajo črn šotor.
2.7.2020 14:51:11
autogeek
#Fero, dobra, dobra Hamilton je kar preveč defokusiran, za mene. Upam, da bo vseeno borba in ne bo npr. Red Bull potegnil pa pol sam dolgčas do konca...
2.7.2020 19:03:21

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija