Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Ferrari
Katastrofalne kvalifikacije za rdečo konjenico
Binotto išče izgovore po katastrofalnih kvalifikacijah za VN Avstrije.
Milan Klemenc
4. julij 2020 | 23:47:49

Kvalifikacije za prvo dirko v letošnji sezoni so za nami in namigi o slabi formi rdeče konjenice so nam pokazali, da jih čaka še veliko dela, če bodo želeli biti vsaj četrta moč te sezone. Prikazan scenarij je bil bistveno kompleksnejši od pričakovanega. Boj tisočink je botroval štartni postavitvi od tretjega mesta dalje, pri čemer se je ura pri Albonu in Perezu ustavila pri identičnih časih, na 1:03.868. Vettel je imel danes izjemno težaven dan, in je po zaslugi lastnih napak v prvem in zadnjem ovinku zadnjega hitrega kroga v Q2, izpadel v boju za finalni Q3. Pri Ferrariju pojasnjujejo, da njihovi slabi formi botruje tudi kratka dolžina kroga, ki pa vsekakor ni edini razlog, da sta njihova dirkača zasedla zgolj sedmo in enajsto štartno mesto.

Mattia Binotto: »Gre za razočaranje, to je dejstvo. Vedeli smo, da bo začetek sezone za nas težaven in današnji rezultat je te sume le še  potrdil. Sedaj moramo vse napake natančno proučiti in razumeti kaj smo storili narobe in kje je nastala ta razlika. Zdaj se bomo skušali čim bolje pripraviti na jutrišnjo dirko. Je pa nesmiselno napovedovati, kje bomo končali, bomo pa poskusili doseči čim več točk«.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Macolar
Mogoce imajo nastavljen avto za dirko.
5.7.2020 9:10:40
rovokopac
Jest imam pa na sumu ruski antivirus. Odklop dela čudeže pri hitrosti.
5.7.2020 11:11:38
Asinorampante78
Čisti dokaz da so na področju motorja kot 2014... In da so pod drobnogledom letos..
5.7.2020 11:51:12

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija