Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Lewis Hamilton
Osredotočil se bo na naslednjo dirko
Za Lewisa Hamiltona se je prvi dirkaški vikend sezone začel obetavno, a se je to hitro spremenilo po jutranji kazni, nato pa tudi dirka zanj ni potekala po načrtih.
Ursa Prosenjak
5. julij 2020 | 18:31:10

Vse do konca je kazalo, da bo osvojil drugo mesto, toda zaradi kazenskega pribitka sekund se to ni zgodilo.

»Trenutno nimam nobenih posebnih občutkov. Dirke je konec in gledam naprej. Vikend ni potekal po načrtih, včerajšnji dogodek je bil povsem moja krivda, ampak kar je je, kazen me je le še motivirala, da sem dal vse od sebe,« je pojasnil, ko so ga po dirki vprašali, ali je razočaran.

»Nato pa se je zgodil nesrečni trenutek z Alexom. Ne morem verjeti, prišlo je do kontakta, toda zdelo se je kot običajen pripetljaj med dirko. Sprejel bom vsako kazen, ki jo bom dobil, ter se osredotočil na naslednjo dirko,« je dodal.

Med dirko so oba Mercedesova voznika opozorili, naj ne vozita po robnikih.

»Ne vem, kaj se je zgodilo z avtom. Običajno vožnja po robnikih povzroči težave z vzmetenjem, toda tu ni šlo za to. Zaradi tega ne vem, ali bodo okvaro lahko popravili do naslednje dirke. Ne bom presenečen, če jim bo uspelo, saj so zelo inteligentni in vešči strokovnjaki,« je zaključil aktualni svetovni prvak.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Jon
Js pa sumim da pri Mečki ni blo nic narobe...politika...ukinit bi mogli vso radijsko komunikacijo z boksi...se pa ja vec pogovarjajo kot dirkajo
5.7.2020 19:16:49
BaDMaN
Glede na to da je v prvih krogih bila podobna situacija ampak v obratni smeri in je mogo Hamilton zapeljat čez robnik(skoraj na travo) mislim da ni blo fer od Alborna....
5.7.2020 19:38:51
autogeek
Tako se dela, gleda se naprej.
5.7.2020 22:05:33
BMWZ4
Prav nič me ne bi presenetilo, če bi se Lewis naslednji vikend pojavil v beli hipijevski opravi iz 60/70 let in iz Svetega pisma citiral: "Če te nekdo udari po levem licu, mu nastavi še desnega", potem pa trikrat krepko potegnil zvitek gandže.
6.7.2020 10:05:48

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija