Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Sebastian Vettel
To zagotovo ni dirkalnik, ki sem ga vozil v petek.
Vettel nadaljuje v svojem slogu vrtenj, a tokrat bi naj bilo za trčenje s Sainzem in vrtenje kriva slaba nastavitev dirkalnika, ki je povzročila Nemcu ogromno težav.
Milan Klemenc
5. julij 2020 | 23:32:50

Po prvi dirki sezone je očitno romantike med Ferrarijem in Vettlom konec, kar je bilo razbrati tudi iz intervjujev Nemca s sedmo silo pred in po dirki. Vettel ni bil zadovoljen z nastavitvami svojega Ferrarija za nedeljsko dirko, kar je bilo slišati tudi med samo dirko, kjer se je njegov Ferrari 71 krogov boril z ravnotežjem in je po njegovem mnenju tudi povzročilo vrtenje v trčenju s Sainzem.

»Vesel sem, da sem se danes zavrtel le enkrat, saj sem čez celo dirko lovil zadek dirkalnika. Bilo je težko in zelo na tesno v srečanju z enim od McLarnov, kateremu sem se hitro približeval in ob zaviranju in zavijanju mi je blokiralo prednje desno kolo, kjer sem nato izgubil zadek in rahlo trčil, temu pa je sledilo neizogibno vrtenje. Dirkalnik je bil danes zelo težko vodljiv in na koncu smo dosegli rezultat, ki si ga seveda nisem želel«, je povedal Vettel.

Po Vettlovem mnenju se je Ferrari odločil napačno, ko je na SF1000 namestil drugo sprednje krilce, ki pa ni dalo pričakovanih rezultatov.

»To zagotovo ni dirkalnik, ki sem ga vozil v petek. Ne vem točno, kje je težava, a poskušali smo nekaj najti, zdaj pa se je izkazalo, da smo se odločili napačno,« zaključi Nemec.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
LeonSenna
Tisto s sainzem pa je bila slaba napaka. Taka ki jo 4 kratni prvaki ne delajo. Vettel postaja nov Maldonado.
6.7.2020 7:28:54
Asinorampante78
Zdejle se je u 11 zavrtel... Ziher ni on kriv..
6.7.2020 13:42:57
tadejkrze
Ne tokrat sej SAMO 1x pravi
6.7.2020 14:07:07

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija