Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Ross Brawn
Kaj je zmotilo Vettla?
Za Sebastiana Vettla je bila prva letošnja dirka ena tistih, ki bi jih najraje pozabil. Medtem ko se je njegov ekipni kolega povzpel na stopničke, je sam dirko končal na desetem mestu kot predzadnji. Po tej sezoni zapušča ekipo in Ross Brawn meni, da je to dvoje povezano.
Ursa Prosenjak
6. julij 2020 | 22:45:32

»Začetek sezone je bil zanj težak, to je njegovo zadnje leto pri Ferrariju. Verjetno ga prevevajo najrazličnejše misli in občutki, saj Ferrari ne želi obnoviti pogodbe z njim,« je zapisal Brawn. Vettel je med dirko napravil tudi kar nekaj napak.

V teh dneh smo tudi izvedeli, da je prišla želja po zaključku sodelovanja s strani Ferrarija, zato mora nemški dirkač iskati novo mesto, hoče ali ne, kar neizbežno vpliva na njegovo vožnjo in na njegov rezultat.

»Včasih so že malenkosti dovolj, da zmotijo dirkača. Sebastian je bil zaradi dogodkov presenečen in šokiran, kar je močno vplivalo nanj in to je razumljivo,« zaključuje Brawn.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija