Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Christian Horner
Hamiltona potopile slike s socialnih omrežij
Potem, ko so Hamiltona v soboto oprostili, so ga po protestu Red Bulla v nedeljo poslali tri štartna mesta nižje, po zaslugi fotografij s socialnih omrežij.
Artur Švarc
6. julij 2020 | 23:05:25

Red Bull se je za protest odločil, ko so se  pojavile fotografije na socialnih omrežjih, ki so drugače pokazale dogajanje v zadnjem krogu kvalifikacij.

»Nekdo nas je obvestil, da so na socialnih omrežjih nove fotografije, take s 360-stopnjske kamere,« je povedal Horner. »Jasno je bilo, da je Hamilton peljal na polno, ko je bila tabla rumena.«

Situacija je precej podobna tisti v lanski Mehiki, ko je Bottas končal v steni v zadnjem ovinku, Verstappen pa je dobil kazen, ker ni upočasnil pri rumenih zastavah.

»Prosili smo FIA, če lahko še enkrat pogleda. Povedali so, da še niso videli materiala, nekako niso imeli dostopa do njega ali pa niso bili pozorni. Ko so si vse skupaj ogledali, je bila odločitev zelo enostavna.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija