Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Ross Brawn
V Nedeljo smo videli neverjetno število odstopov
Sezona se je začela spektakularno, izpadi, varnostni avto, tehnični problemi. Eno je jasno, ekipe morajo začeti delati na zanesljivosti.
Artur Švarc
8. julij 2020 | 18:20:26

Ross Brawn je v svoji kolumni zapisal, da je z zanimanjem spremljal dirko, ker je bilo toliko odstopov. Na koncu je ciljno črto prečkalo le 11 dirkalnikov in tako malo jih ni bilo že dolgo časa, saj je F1 že vrsto let zelo zanesljiva.

»Navajeni smo, da so dirkalniki v sodobni eri nepokvarljivi, a v nedeljo je bilo število težav neverjetno, cilj je videlo le 11 od 20 dirkačev.«

»Ne spomnim, kdaj smo zadnjič videli toliko težav na eni dirki. Nekaj teh težav lahko pripišemo temu, da ekipe niso zagnale dirkalnika vse od februarskih testiranj.«

Zanesljivost je ta hip ahilova peta večine ekip. Te se trudijo odpravljati težave, vendar je natrpan urnik garancija, da težave ne bodo izginile čez noč in da bomo priča zanimivim dirkam.

Tudi v boksih ni vse potekalo gladko.

»Videli smo kar nekaj težav pri postankih, kar kaže na zarjavelost ekip po dolgem premoru brez dirk.«

»Vseeno pa smo videli nekaj odličnega dirkanja. Nekatere poteze so bile bolj grobe, a nasplošno je bila dirka odlična.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
RenaultF1
Evo ideja, naslednje sezone se zacnejo z obveznim 3 mesecnim pocitkom
9.7.2020 8:52:00

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija