Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Christian Horner
Do Madžarske bomo avto še izboljšali
Ekipa Red Bull Racing med nedeljsko dirko ni bila dovolj hitra, da bi se resno spopadla z Lewisom Hamiltonom in Mercedesom, kljub Verstappnovemu namigu, da je njegov avto boljši. Do madžarske dirke morajo še kaj izboljšati.
Ursa Prosenjak
12. julij 2020 | 20:15:45

Ker so vsi začeli dirko z enakimi gumami in ker ni bilo pomoči s strani varnostnega avta ob koncu dirke, ni bilo strateških razlik. Verstappen je po dirki povedal, da avto enostavno ni bil dovolj hiter, vendar ne ve, če so za Madžarsko predvidene kakšne posodobitve. O tem je nato spregovoril Christian Horner.

 

»Do Madžarske imamo le 5 dni, zato nimamo veliko časa,« je pojasnil. »Karkoli lahko naredimo, da bi avto izboljšali, tudi bomo. Nekaj malenkosti smo v tem tednu že, celotna tovarna izjemno trdo dela. Avto smo v tem tednu že nekoliko izboljšali, upam, da lahko s tem nadaljujemo tudi v prihodnjih dneh.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
ripmork
Res upam, da jim uspe izboljšat dirkalnik. Včeraj se je nizozemec boril kot lev...če Verstappnu ne uspe parirat, mislim da nikomur drugemu na njegovem mestu ne bi. Se mi pa zdi, da ne rabijo veliko.
13.7.2020 21:43:39
spartan
Tezava je, da bodo tudi vsa ostala mostva izboljsala avtomobile.
13.7.2020 23:06:21

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija