Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Daniel Ricciardo
Bil sem očitno hitrejši
Med dirko za VN Štajerske je Daniel Ricciardo obtičal za Estebanom Oconom. Avstralec je bil očitno hitrejši, toda Renault na njegovo presenečenje ni ukrepal.
Ursa Prosenjak
14. julij 2020 | 1:26:14

»Prvič sva bila tako blizu in seveda bi izkoristil vse možnosti. Ne bi pa poskušal ničesar nespametnega, saj sem že na začetku dirke spoznal, da imava različni strategiji,« je povedal Ricciardo o spopadu z ekipnim kolegom.

Med dirko je zato prosil ekipo za prednost, vendar se na njegovo prošnjo niso odzvali. »Če ga ne bi mogel dohajati, tega sploh ne bi predlagal, bi me pa presenetilo, če me na koncu ne bi poslušali.« Težava se je kmalu rešila sama, saj je Ocon odstopil zaradi težav z avtom.

»Nisem želel že v začetku izgubiti preveč časa, zato sem od ekipe pričakoval, da bo posredovala. So pa o tem razpravljali, saj so lahko videli, da izgubljamo čas,« je dodal Ricciardo, ki je dirko nato zaključil na osmem mestu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija