Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Mika Hakkinen
Katastrofalno obdobje za Ferrari
Čeprav je v zadnjih letih Ferrari ostajal blizu Mercedesa in Red Bulla, pa je v trenutni sezoni zdrsnil na sredino lestvice. Tragedija je za italijansko ekipo z vsako dirko večja.
Ursa Prosenjak
14. julij 2020 | 1:39:09

»Ferrari bi moral biti na vrhu, tega pa letos ne vidimo. To je zaskrbljujoč čas za Ferrari in napake, ki jih delajo vozniki, ne pomagajo. Sam sem imel dvoboj z ekipnim kolegom in to nikoli ni dobro. Toda v mojem primeru sva oba prečkala ciljno črto,« je Mika Hakkinen spregovoril o svoje spopadu z Davidom Coulthardom leta 1999.

»Žal je dogodek med Charlesom Leclercom in Sebastianom Vettlom pomenil, da sta oba nemudoma zapustila dirko. Že pred začetkom sezone sem opozoril, da bo letos napak več, zdaj pa smo videli, kaj se je zgodilo. Leclerc nikoli ne bi mogel dohiteti Vettla,« je nadaljeval.

 »To je bila pač napaka in Charles je ravnal profesionalno, ko se je opravičil Sebastianu in ekipi. To je bila mini katastrofa za Ferrari, ki je potreboval te kroge zato, da bi ugotovili, zakaj avto ni konkurenčen. Ferrari je tako zdaj na petem mestu po dveh dirkah.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija