Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Lewis Hamilton
Rekordi niso moja prioriteta
Lewis Hamilton lahko letos izenači dva Schumacherjeva rekorda in podre enega. Izenači lahko število nazivov svetovnega prvaka, lahko pa celo preseže število zmag. Do tega mu manjka le še pet zmag.
Ursa Prosenjak
28. julij 2020 | 15:25:00

Sam pravi, da o tem ne razmišlja in se s tem ne obremenjuje. "To ni na mojem seznamu prioritet. Kot otrok sem spremljal Ayrtona Senno in Michaela Schumacherja ter želel kdaj doseči kaj podobnega. Seveda sem sanjal kot vsi otroci, toda nikoli nisem pričakoval, da bi lahko dosegel 90 zmag. Bilo bi noro pričakovati kaj takega, ob tem da sem eden redkih temnopoltih ljudi v tem športu, v trenutni situaciji v svetu. "

"Zdi se mi nedoumljivo. Spominjam se, kako sem sedel pred televizorjem in gledal Michaela zmagovati, zdaj pa sem sam tu. Ne poskušam ga preseči, se pa približujem številu njegovih zmag. Veliko sem dosegel, a ne toliko, kot on." 

"Razumem položaj, v kakršnem je bil, pod kakšnim pritiskom je bil," zaključuje britanski dirkač in dodaja, da o rekordnih ne razmišlja. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
autogeek
Pa Lewis kar dobro vedno govori. Človek je ok.
29.7.2020 15:12:28
duss
Nisem mislu, da bo tko kmal prisli do tega. Ampak ja, cloveku se je poklopilo. Sicer bi ga rad videl zmagovat v kaksnem malo manj dominantnem avtu, ampak ja. Jaz ga vidim kot enega najbolj fer serijskih zmagovalcev.
29.7.2020 17:56:56

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija