Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Otmar Szafnauer
Vodja v bran dirkaču: Nič ni naredil narobe!
Po razočaranju zaradi odstopa od prihajajočih dveh ali treh dirk se mora Sergio Perez spopasti še z očitki in obsojanjem. Te so namreč sprožile govorice, da se je okužil med dopustom, kjer ni upošteval pravil.
Ursa Prosenjak
31. julij 2020 | 19:42:05

Mehičan je sicer res prekršil stroga pravila Formule 1, vendar ni bil na letovanju. Odpotoval je v domovino obiskat bolno mamo. Zdaj se mu je v bran postavil vodja ekipe Otmar Szafnauer in javno povedal, da Perez v njegovih očeh ni storil nič narobe.

»Nič slabega ni v tem, da je obiskal družino. Upošteval je vse previdnostne ukrepe. To ni nič drugače, kot če se Ferrari vrne v Italijo. Pereza pogodba ne zavezuje, da bi moral prositi za dovoljenje, da lahko obišče družino.«

Szafnauer poudarja, da je Perez letel v Mehiko z zasebnim letalom ter v Mehiki bival v izolaciji. Dodaja še, da bo ekipa skrbela zanj in mu pomagala k čimprejšnjemu okrevanju ter vrnitvi na stezo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija