Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Sebastian Vettel
Preprečevanje okužbe: dirkačev ne moremo kar zapreti
V Formuli 1 se trudijo narediti vse, kar je možno, da bi preprečili pojav okužbe s koronavirusom med člani ekip. Sebastian Vettel meni, da je povsem preprečiti okužbo nemogoče.
Ursa Prosenjak
2. avgust 2020 | 18:11:21

Nedavna vest o okužbi Sergia Pereza potrjuje njegove besede. Po Vettlovem mnenju je nemogoče preprečiti stik dirkačev z drugimi ljudmi med eno in drugo dirko. »Tega ne morejo storiti. Ne moreš nekoga kar zapreti na neko lokacijo. Ne vem, kaj je Sergio počel, upam pa, da bo z njim vse v redu,« je povedal za Channel 4.

»Toda to je resen problem. Vse, kar lahko storimo, je to, da smo odgovorni, da si umivamo roke in upoštevamo medosebno razdaljo. Če tega ne moreš, moraš nositi masko in ravnati po pameti,« nadaljuje štirikratni prvak.

O ukrepih v Mercedesovem taboru je spregovoril Toto Wolff. Pojasnil je, da so storili vse potrebno, da bi preprečili okužbe. »Oba voznika in ekipa so se odločili sprejeti ukrepe za zaščito vsakega posameznika po svojih najboljših močeh. Voznika poskušamo čim manj vključevati na sestaneke v fizični obliki. Sodelujeta predvsem na Teams in Zoom sestankih,« pojasnjuje vodja ekipe. »Izven dirkališča se moramo zanašati na zdrav razum, da se izogibamo velikih skupin, ne hodimo v restavracije ali na otroške rojstne dneve.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
GrEgEc
A jaz to prav vidim, da ima Vettel na sliki svoje ime na “ježka” gor?
3.8.2020 16:57:55
hubertfast
Si pa ja zadnjič videl, da so mu ime pobrali iz kombinezona. Smejal se je Horner in Marko...
3.8.2020 17:54:05

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija