Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Jean Todt
Pogled naprej: pandemije v 2021 še ne bo konec
Še preden je koledar letošnje sezone dokončan, se pogledi že upirajo v koledar leta 2021. Jean Todt opozarja, da bo potrebno upoštevati mnogo dejavnikov.
Ursa Prosenjak
5. avgust 2020 | 16:18:44

»Veliko sodelovanja je med F1, FIA in komercialnimi partnerji. Za zdaj pripravljamo standardni koledar, vendar ne vemo, ali bo dejansko lahko izpeljan,« pojasnjuje Todt. Zaradi morebitne ponovne epidemije so v katerikoli državi lahko športni dogodki odpovedani.

»Veliko je odvisno od tega, kako se bo situacija razpletala. Vplivajo lahko odpovedi dogodkov, predpisano obdobje karantene, različne druge okoliščine.« Kljub vsem možnim težavam Todt upa, da bo sezona 2021 potekala nemoteno in v celoti.

»Svetovno prvenstvo bo moralo biti prihodnje leto kreativno in fleksibilno, saj žal pandemija še ne bo končana.« V letošnji sezoni se je na koledarju znašlo nekaj novih dirkališč, kot sta Portimao in Imola, kjer prvotno ni bilo načrtovanih dirk. V prihodnjem letu Todt ne pričakuje enakega scenarija. »Za zdaj smo usmerjeni k običajnemu koledarju za prihodnje leto.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija