Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Christian Horner
Razumeti moramo, zakaj smo hitri
Christian Horner ni mogel verjeti svoji sreči po zmagi Maxa Verstappna. Po tem, ko se je Red Bullu zmaga že nekajkrat nasmihala, pa so jo naposled na drugi dirki v Silverstonu tudi osvojili.
Ursa Prosenjak
9. avgust 2020 | 20:44:10

»To je bilo fantastično. Max je ostajal za petami obema Mercedesoma in ko sta šla v bokse, je enostavno peljal naprej. Takrat smo spremenili strategijo in situacija se je le še izboljševala,« je dogajanje opisal po dirki.

»Pokazali smo hitrost. Zdaj moramo ugotoviti, kako smo jo dosegli. Seveda je to motivacija za naprej, ampak to je le ena dirka. Po drugi strani pa bo toplo tudi v Barceloni in jasno je, da lahko premagamo Hamiltona,« zaključuje vodja ekipe Red Bull Racing.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Soling
Zato, ker je bil Merc počasen, zaradi degradacije.
10.8.2020 10:33:17
Soling
Gum...
10.8.2020 10:33:38
TommyGun
Tako. Glede na to, da ni bilo varnostnega avta, se po končnih zaostankih vidi, da ni bil Red Bull nekaj hitrejši, ampak Mercedes počasnejši. Zaradi obrabljanja gum.
11.8.2020 9:23:00

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija