Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Pogajanja
Racing Point in Mercedes na isti strani sporazuma Concorde
Mercedesov vodja ekipe Toto Wolff je že nakazal, da bodo s podpisom sporazuma Concorde še počakali, medtem ko je bil Christian Horner prepričan, da nihče ne bo nasprotoval sporazumu.
Ursa Prosenjak
11. avgust 2020 | 16:13:36

Wolffa najbolj moti razporeditev denarja ter omejitev proračuna. Prepričan je, da bi Mercedes moral biti nagrajen za izjemne dosežke in prispevek k športu.

Nad trenutno različico sporazuma ni navdušen niti vodja ekipe Racing Point Otmar Szafnauer. Sicer je do sporazuma prizanesljivejši, z večinskim delom je zadovoljen, meni pa, da je potrebno marsikaj izboljšati.

Zahteve Racing Pointa so usmerjene predvsem na način, kako Liberty Media upravlja z F1. Del njihovih zahtev se osredotoča tudi na finančno plat. O tem področju je Szafnauer kratek in jedrnat: »Smo že blizu, ampak lahko se še bolj potrudijo.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija