Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Barcelona
Nova lastnica si Barcelone ne predstavlja brez Formule 1
Nova lastnica dirkališča Circuit de Catalunya bo naredila vse, kar je v njeni moči, da bo Formula 1 tudi v prihodnje ostala v Barceloni. Že dalj časa se namreč govori, da bi letošnja katalonska dirka lahko bil zadnji Grand Prix na tej lokaciji.
Ursa Prosenjak
13. avgust 2020 | 18:47:28

»Ne želimo si predstavljati Barcelone brez Formule 1« je povedala nova lastnica Maria Teixidor. »Letošnja sezona, glede na okoliščine, jasno kaže, da naša povezanost s Formulo 1 deluje.«

»Obe strani želita ohraniti sodelovanje, saj se navsezadnje vse dogajanje vrti okoli dirkališč, kot je naše. In ni jih veliko,« nadaljuje Teixidorjeva, ki se bo v prihodnjih dneh sestala s predstavniki Liberty Media.

»V tem trenutku je pomembno zagotoviti kontinuiteto, zato želim osebni odnos, ki je vedno nujen. Nato pa se bomo v septembru začeli pogovarjati o prihodnosti,« zaključuje. Za Španijo je še toliko pomembnejše, da obdržijo eno izmed dirk na svojih tleh, saj bodo od prihodnjega leta v Formuli 1 lahko občudovali kar dva svoja rojaka, Carlosa Sainza in Fernanda Alonsa.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
slonana
Obožujem to progo!
14.8.2020 19:47:03

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija