Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Sergio Perez
Se je nalezel od kuharja?
Sergio Perez se je v Barceloni naposled smel pridružiti svoji ekipi, po tem, ko je moral zaradi okužbe s Covid-19 izpustiti obe dirki v Silverstonu. Čeprav je žalostna izkušnja že mimo, pa Mehičan še vedno raziskuje, kje je staknil okužbo in zdi se, da se je koronavirusa nalezel od zasebnega kuharja.
Ursa Prosenjak
14. avgust 2020 | 18:33:13

Takoj po novici o okužbi so se začele širiti govorice, da se je Perez okužil v Mehiki, kamor je šel obiskat mater. Na novinarski konferenci je vse govorice zanikal, ni pa povedal, kje se je okužil.

Po besedah vodje ekipe Otmarja Szafnauerja Perez ni prišel v stik z virusom v Mehiki, pač pa v Evropi. »Menimo, da se je virusa nalezel v stiku z zasebnih kuharjem. Ko se je vrnil v Evropo je namreč najel zasebnega kuharja, saj so bile vse restavracije zaprte.«

V tem je precej ironije, saj je bil Perez med bivanjem v Mehiki izjemno pazljiv. »Stanoval je pri starših, ni hodil jest ven. Zato domnevamo, da je to edina možna situacija, kjer se je lahko okužil,« dodaja Szafnauer.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
janis57
Kuhar iz Kitajske... je mel s sabo netopirjeva krila za v juho, od svojih dol..... hec pa to
15.8.2020 8:47:07

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija