Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Jean Todt
Schumacher se še vedno bori
V vikendu, ko Ferrari praznuje svojo 1000. dirko v F1, je del zgodb tudi Michael Schumacher.
Artur Švarc
11. september 2020 | 22:55:19

Nemec je Ferrariju privozil največje uspehe, sam pa se še vedno bori po hudi poškodbi glave na smučanju 2013.

Eden od redkih, ki ga še vedno obiskuje, je Jean Todt.

»Michaela sem videl prejšnji teden. Še vedno se bori,« je povedal šef FIA in Schumacherjev nekdanji šef, s katerim sta skupaj osvojila sedem naslovov prvaka.

»Vemo, da je imel hudo nesrečo na smučanju, zaradi katere ima veliko težav. Ampak ob sebi ima neverjetno ženo, ima otroke, negovalke in lahko mu le želim najboljše in tudi njegovi družini.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
rovokopac
"Še vedno se bori?" Ne vem, zakaj mu je to stalno treba sploh ponavljat. Borijo se samo tisti, ki so okoli. Ata Schumacher je bolj kot ne rastlina. Sicer bi ga že videli. Če odpove disk kontroler in verjetno še disk, je sranje, ki ga nobena volja ne more rešit. In predvsem denar. Se opravičujem izrazu, samo imam preveč prakse v žlahti s takšnimi primeri. Veliko upanja, človeka se pa umetno drži gor.
12.9.2020 14:21:59
BMWZ4
Ne verjamem, rovokopač. Gor ga drži Corinnina ljubezen, ki bo do zadnjega upala na ozdravitev. Verjemi mi. Finančno je klan Schumacher preskrbljen še 100 let, pa če Šumija odklopijo z aparatov ali ne.
13.9.2020 11:22:32
xrenaultx
@BMWZ4, za mene to ni neka ljubezen, da se osebo, ki je rastlina pusti životariti samo, da je oseba živa. Vprašanje, če si Schumacher sploh kaj takega želi. To, da si prikovan na posteljo ali voziček pa se sploh ne zavedaš samega sebe ni življenje, pa čeprav še vedno dihaš.
13.9.2020 11:28:15
BMWZ4
Glej xrenault, to je pač tvoje mnenje. Je pa tudi res, da nimamo pojma o dejanskem stanju Šumija. Vendar verjamem, da so na delu dobre želje in pošteni nameni. Pustimo jih na miru in jim zaželimo srečo...
13.9.2020 11:32:11

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija