Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Otmar Szafnauer
Trojne dirke ne smejo postati standard
Pandemija je v svetu Formule 1 ustvarila edinstveno situacijo. Na nekaterih dirkališčih poteka več dirk, druga so bila na koledar zadnji hip, nekatere dirke so bile odpovedane. Novost so tudi dirke tri vikende zapored. Vodja ekipe Racing Point Otmar Szafnauer opozarja, da to ne sme postati pravilo.
Ursa Prosenjak
19. september 2020 | 17:56:00

Ker gre za neobičajno situacijo, lahko pričakujemo, da po vrnitvi v normalno stanje tudi trojnih dirk ne bo več. »Situacija z večkratnimi tremi zaporednimi dirkami v sezoni ni dobra. Letos sicer to počnemo, toda bojim se, da bomo izgubili osebje, saj se bodo mehaniki odločili početi kaj drugega, če bo to postalo standard,« opozarja Szafnauer.

Z njim se strinjajo tudi vodje drugih ekip. Guenther Steiner je dejal: »V začetku leta smo bili nekaj mesecev brez dela, kar moramo zdaj nadoknaditi. Ni najboljša zamisel, da bi s takšno prakso nadaljevali v prihodnjih sezonah.«

Vodja ekipe McLaren Andreas Seidl pogreša čas z družino: »Najhuje je, da moramo biti toliko časa naenkrat ločeni od družine in otrok. To velja za vse člane ekipe.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
slonana
Eh.
20.9.2020 14:00:59

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija