Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Claire Williams
Brez Virginie danes ne bi bilo Williamsa
Dirka za VN Toskane je bila za ekipo Williams prva, odkar ni več v lasti istoimenske družine. V Monzi so se poklonili Claire in Franku Williamsu, toda po Clairinih besedah je večina spregledala najpomembnejšega člana družine.
Ursa Prosenjak
20. september 2020 | 19:43:57

V mislih je imela svojo mater Virginio Williams, za prijatelje Ginny, ki je v prvih letih ekipi s finančnim prispevkom omogočila preživetje. Za to je med drugim prodala svoje stanovanje v Londonu.

 

»Mnogi ne poznajo ključne vloge moje mame v ekipi Williams,« je povedala Claire. »Brez njenega denarja na začetku poti moj oče ne bi mogel uresničiti svojih sanj in ta ekipa ne bi dosegla tega, kar je. V zakulisju je bila vedno prisotna.«

»Vedno je govorila, da je Williamsova največja navijačica,« je nadaljevala Claire. Njena mati je leta 2013 v starosti 66 let izgubila boj z rakom. Vse od takrat ima ekipa na dirkalnikih Virginiin logotip, v pitboksu pa imajo vedno njeno fotografijo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija