Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Ob obisku prizorišča nesreče
Correa: Na to mislim vsak dan
Belgijska dirka pred nekaj tedni je bila pomemben dogodek za Juana Manuela Correo. Natanko leto dni pred tem se je tam namreč zgodila tragedija, v kateri je Anthoine Hubert izgubil življenje, udeležen pa je bil tudi Correa, ki je zdaj obiskal kraj nesreče.
Ursa Prosenjak
20. september 2020 | 20:26:43

Juan Manuel Correa se tistega usodnega dne pred enim letom ni mogel izogniti Hubertovega avtomobila in je silovito trčil vanj. Hubert je poškodbam podlegel, Correa pa si je tudi hudo poškodoval noge. Njegovo okrevanje še vedno ni zaključeno. Po enem letu je prvič obiskal prizorišče.

»Ta kraj mi obuja številne spomine, pa če to hočem ali ne,« je povedal ob svojem obisku. »Videl sem Anthoinovo mamo, Nathalie, kar je bilo zelo težko. Obenem pa je zelo pozitivno da sem se soočil z vsem tem in s svojimi demoni. Tega dolgo nisem mogel storiti s primerne distance. Najpomembnejše pa mi je bilo, da se dostojno poklonim Anthoinu.«

»Na to mislim vsak dan. Zame zato ti spomini niso tolikšen šok, kot za tiste, ki morda o tem ne razmišljajo nenehno. Zame je pa to nekaj, s čimer moram živeti,« je zaključil.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija