Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Alexander Albon
Proces je pomembnejši od rezultata
Alexander Albon je imel v Mugellu uspešen vikend, saj se je končno povzpel na svoje prve stopničke. V Rusiji upa na ponovitev uspeha, čeprav dirkališče v Sočiju ni ravno po meri Red Bullovega dirkalnika. Hkrati pa poudarja, da se mu nikamor ne mudi.
Ursa Prosenjak
22. september 2020 | 18:23:43

»Seveda si želim stopničk, toda nobene naglice ni. Predvsem se osredotočam na proces, da čim bolj izkoristim tisto, na kar lahko vplivam. Na koncu je rezultat samo rezultat,« pojasnjuje Albon.

»Včasih gre dobro in včasih slabo. Dirka v Monzi, na primer, ni šla po načrtu, toda vedel sem, da poteka proces v pravo smer in vse bolje sem lahko razumel, kaj se dogaja. Vedel sem, da bom nekoč tudi dosegel stopničke.« Dodaja, da je videl priložnost v Mugellu in postopno dohitel Daniela Ricciarda.

»V Mugellu sem čutil, da imam priložnost. Ko sem pred sabo zagledal Daniela, sem vedel, da ne bom izpustil te priložnosti.« Red Bullov dirkač še dodaja, da je bila to ena njegovih najboljših dirk v njegovih dveh sezonah v Formuli 1.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija