Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Sebastian Vettel
Mešani občutki pred nedeljsko dirko
Sebastian Vettel pričakuje nedeljsko dirko z mešanimi občutki. Z ekipnim kolegom Leclercom bosta v Sočiju poskušala Ferrariju priboriti točke.
Ursa Prosenjak
23. september 2020 | 21:44:24

Vettel nima najboljše sezone. Avto mu ni pisan na kožo in Leclerc dosega občutno boljše rezultate. V upanju na boljši izid prihodnje tekme si zato želi dobre proste treninge. To se mu zdi pomembno, ker je prehitevanje v Sočiju zahtevno, še posebej v zadnjem sektorju. "Zadnji sektor ni tako razburljiv, ožji je in z malo počasnimi odseki. Prehitevanje je zato težko, zato so mi treningi pomembni, da izkoristim ves potencial avta v kvalifikacijah," pojasnjuje štirikratni svetovni prvak.

Preostali del steze mu je všeč. "Soči ima zelo dober prvi sektor, posebej ko zadaneš tretji ovinek. V drugem sektorju je serija 90-stopinjskih ovinkov in je treba zadeti dobro linijo."

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
slonana
Držimo pesti!
24.9.2020 12:58:48

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija