Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   V spomin: Srdjan Sulejmanović Suki
Poslovil se je fotograf Suki
Balkanska jata na F1 je ostala brez enega člana - fotografa Ćika Sukija.
Artur Švarc Mario Chiarappa
24. september 2020 | 15:52:00

Vsi, ki obiskujemo svet F1 in poročamo od tam, smo ena velika družina, sploh naša balkanska jata, sestavljena od Slovencev pa tja dol do Srbov. Srdjan Sulejmanović se je rodil 1967 v Beogradu in je konec osemdesetih po študiju postal fotograf. 1993 se je pridružll EPA, pokrival je vse, od balkanskih vojn do konflikta v Iraku, SP in EP v nogometu. Priložnost za fotografiranje v F1 je dobil 2010 in od takrat bil nepogrešljiv član nas "balkancev". Možakar, ki je bil vedno videti smrtno resen in velik zajebant, je ob Jukiću in Bratiću eden tistih stare garde iz ranjke države. 

S svojo pooobo v zadnjem desetletju je skrbel tudi, da so ga redno zamenjevali z Radetom Šerbedžijo, enkrat je razlagal, kako je podpisoval avtograme, mislim da v Barceloni. In skoraj za vsakim stavkom je rekel znameniti balkanski "jebi ga".

"Ne vem, ali sem Srb z najboljšim poslom na svetu, saj menim, da je edina boljša stvar od fotografa v F1, da si rock zvezda, tam si lahko 24 ur na dan pijan, poln denarja in obožujejo te vse ribe. To kar delam, je bolj kot ne vse isto, le na malo nižjem nivoju."

Njegova pot se je zdaj končala, Suki, pogrešali te bomo! Jebi ga!

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Aichi
Voršič je ostal brez kriegsfrenda za ponočevanja na dirkah :/
24.9.2020 20:27:21
autogeek
Zgleda, da je bilo kratko in sladko.
25.9.2020 12:42:14
autogeek
Pa še: zgleda, da te življenje rock zvezde zelo postara. Na sliki meni zgleda vsaj 10 let starejši.
25.9.2020 12:44:39

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija