Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Max Verstappen
Ponosen na ekipo
Pred dirko za VN Rusije Red Bull Racing ni kazal pretirano dobrih obetov. Kljub temu je Max Verstappen osvojil drugo mesto, s čimer je bil mladi Nizozemec vidno zadovoljen.
Ursa Prosenjak
27. september 2020 | 16:43:54

»Dirkališče je znano po dominaciji Mercedesa, vedno, razen zadnje leto so bili tam najboljši. Na srednje trdih gumah mi ni šlo najbolje, ko pa smo nekoliko zmanjšali naklon krilca, je bilo bolje. Postanek je bil zelo kratek, fantje so dobro izurjeni v tem,« je povzel Verstappen po tekmi.

»Po tem je bila moja hitrost v redu. Nekoliko smo sicer izgubljali na ravnini, vesel pa sem, da sem za zmagovalcem zaostal le sedem ali osem sekund na stezi, ki ni zelo tekmovalna. Odlična dirka je bila.«

Tik pred koncem dirke je Maxu Verstappnu uspelo doseči najboljši čas kroga, vendar je bil Bottas v predzadnjem krogu še hitrejši. »Gume niso bile povsem pripravljene. Poskušal sem, toda na koncu je zmanjkalo tri desetinke. Vseeno sem zelo zadovoljen.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija