Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Sergio Perez
Red Bull Racing bi ga prepričal
Zaradi skorajšnjega prihoda Sebastiana Vettla v Aston Martin mora Sergio Perez poiskati novo ekipo. Izbire ni veliko in v večini primerov ne bo šel na boljše. Morda pa ima odlično priložnost pri vrhunski ekipi.
Ursa Prosenjak
28. september 2020 | 20:30:16

Govori se, da bi lahko bil Perez možna zamenjava za Alexandra Albona pri Red Bull Racing. Ekipa je sicer vedno poudarjala, da želijo delati s svojimi lastnimi kadri z akademije, toda v zadnjih letih jim to ni prineslo uspeha. S Perezom lahko to načelo spremenijo.

»Potrebujem projekt, ki me motivira in prepriča, ki me spodbudi, da vsako jutro vstanem, treniram in potujem po vsem svetu. Priložnosti, ki jih imam zdaj, niso takšne,« je povedal Perez, ni pa razkril, o kakšnih priložnostih govori. Red Bull je nedvomno možnost, ki ga najbolj zanima. »Zagotovo bi me prepričali. To je ekipa, ki se bo v prihodnjih letih potegovala za prvenstvo.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
ripmork
To bi znalo bit zanimivo ja, je kar hiter Sergio. RB načeloma preferira svoj naraščaj, a so že v preteklosti dejali, da je to bolj vodilo kot pa v kamen vklesano pravilo.
29.9.2020 13:01:39
Macolar
Težava Sergia je da ni team player. Skoraj prepričan sem da če bi bil slučajno pred Maxom, da ga nebi spuščal predse kar tako. To pa RedBullu verjetno ne diši.
29.9.2020 13:04:32
dbench
Za tiste 2x ko bi se to zgodilo, bi RB že potrpel. Bi bilo nekaj takega kot pri MB. 🙂
29.9.2020 13:52:13
Gazibo2
Kar v RB z njim.
29.9.2020 14:43:11

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija