Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Lewis Hamilton
Poglabljanje v pravila: Ne bom jim dal priložnosti
Lewis Hamilton se je na zadnji dirki soočil z resno grožnjo izgube licence. Do prepovedi nastopa na dirki sta mu manjkali le še dve točki. Kazen so kasneje preklicali, vseeno pa trenutni svetovni prvak ne želi več dati komisarjem priložnosti za opozorilo in kazen.
Ursa Prosenjak
30. september 2020 | 20:37:17

Da bi se izognil morebitni ponovni kazni, se bo temeljito poglobil v pravila in razjasnil morebitna siva območja.  

»Preučili bomo pravila in ugotovili, kje so nejasnosti, kje se nam lahko stvari zapletejo in kje so že bile izrečene kazni,« je pojasnil. »Poskusili bomo odkriti, kje so nevarnosti. Mislim, da še nihče ni dobil kazni za tovrsten poskus štarta, zato se moramo toliko bolj potruditi.« Hamilton in Mercedes namreč želijo z vzornim spoštovanjem pravil zmanjšati nevarnost kazni na minimum.

»V preteklosti smo že preživeli sezone brez kazni, zato moramo tudi zdaj poskrbeti, da ne bomo dali komisarjem niti najmanjšega razloga, da nas kaznujejo,« zaključuje Hamilton.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
slonana
:o
1.10.2020 16:02:57

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija