Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Alfa Romeo
Schumacher je bil blizu krstnega nastopa
Mick Schumacher bi moral v petek odpeljati prvi trening namesto Giovinazzija, bil pa je zelo blizu temu, da bi namesto njega odpeljal kar dirko.
Artur Švarc
12. oktober 2020 | 12:20:04

Micka je v petek ustavilo vreme, zdaj pa je postalo jasno, kar je potrdil tudi Helmut Marko, da je bil izid prvega testa na COVID pred dirko za Giovinazzija nejasen, podobno kot za njihovega Albona, zato so morali test ponoviti. Če ne bi bil negativen, bi namesto Giovinazzija vozil prav Schumacher. Potem se je pokazalo, da sta tako Albon kot Giovinazzi negativna.

Vseeno pa Helmut Marko meni, da je le še vprašanje časa, kdaj bomo mladega Schumacherja gledali na štartni vrsti.

»Vemo, kateri dirkači so na trgu in kdo se s kom pogovarja. Menim, da bo Mick vozil pri Alfi skupaj s Kimijem in to je odlična kombinacija.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
autogeek
Želim mu, da bi bil uspešen, kot njegov oče. Želim mu tudi, da bi imel ženo, ki je kot njegova mama. Mislim na njeno pripadnost družini in možu, drugega ne poznam. Pa, da F1 podira rekorde vsako leto v hitrosti na stezi.
12.10.2020 13:42:39
slonana
Super!
13.10.2020 11:44:57

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija