Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   F1
Nurburgring si želi stalno mesto na koledarju
Dirka za VN Eifla v Nurburgringu je bila nadvse uspešna. Dirkališče, kjer se ta konec tedna naposled zgodila dirka svetonega prvenstva F1 po dolgih sedmih letih, si želi pridobiti stalno mesto na koledarju.
Ursa Prosenjak HB Press
14. oktober 2020 | 21:29:00

Leta 2013 so nurburgrinško dirko umaknili s koledarja, ker ni več prinašala dobička. Kot kaže je situacija zdaj drugačna. V letošnjem letu kljub težkim organizacijskim pogojem dirkališče ne posluje z izgubo, je povedal predstavnik za stike z javnostjo Alexander Gerhard.

»Ob končni analizi se je izkazalo, da se nam organizacija dirke vendarle ekonomsko izplača. Dokazali smo tudi, da smo sposobni organizirati takšen dogodek v zgolj desetih tednih.«

Dirkališče si zdaj želi stalno mesto na koledarju Formule 1. Njihov cilj je poslovanje brez izgub. »Videli bomo, ali je vrnitev v F1 možna s takšnimi pogoji. Če je, potem si nedvomno želimo sodelovati,« je zaključil Gerhard.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija