Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Govorice
Gasly se pogovarja z Renaultom
Vemo, da Albon in Kvjat ta hip nista najbolje zapisana pri Red Bullu, a tudi Pierre Gasly ni tako stoodstoten pri Toro Rossu.
Artur Švarc HB Press
15. oktober 2020 | 21:24:00

Zasedba za 2021 še vedno ni končana. Hamilton še vedno ni podaljšal pogodbe, še vedno pa je precej odprtega pri manjših ekipah.

Red Bull ima posebno politiko in se vedno naslanja na svoj podmladek, čeprav je Marko v zadnjem intervjuju povedal, da je njihov bazen talentov izsušen.

Albon pri Red Bullu ne daje želenega učinka in mnogo jih meni, da ga prihodnje leto pri Red Bullu ne bo več. Enako velja za Kvjata, kjer na njegovo mesto cilja Cunoda, čeprav se Honda poslavlja. Kvjat proti Gaslyju ni pokazal veliko.

A tudi Gaslyjeva prihodnost pri Toro Rossu ni zanesljiva, kot pravi naš švicarski kolega Benoit. Francoz naj bi se tako oziral po drugih ekipah, še posebej bi rad sedel v francoskem krogu pri Renaultu.

2021 bo za Renault vozil Alonso, Ocon pa ima prav tako veljavno pogodbo, a primer Sergia Pereza kaže, da je pogodba le list papirja, ko gre za višje interese, sploh, da v svojo sredino Renault dobi novega talentiranega Francoza, potem ko tudi Ocon letos ni pokazal kaj veliko.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
tadejkrze
Še bolj zanimiv je, da sta Gasly in Ocon skregana in bo to še dodatno pogrelo vse skupaj
16.10.2020 8:48:43
slonana
Bravooo!
16.10.2020 12:20:31

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija