Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Nico Hulkenberg
Vesel bi bil priložnosti pri Red Bullu
Nico Hulkenberg se pripravlja vrnitev v Formulo 1 v prihodnji sezoni. Letos je doslej trikrat vskočil kot nadomestni dirkač in dosegel kar dobre rezultate. Za prihodnje leto se mu kot ena izmed možnosti obeta sedež v ekipi Red Bull Racing.
Ursa Prosenjak
17. oktober 2020 | 2:18:37

Potem ko je na obeh silverstonskih dirkah nadomeščal Sergia Pereza, je v Nurburgingu vskočil namesto Lancea Strolla, ki je zbolel tik pred kvalifikacijami. Brez priprav in z nenastavljenim avtom se je Hulkenberg z zadnjega mesta povzpel na občudovanja vredno osmo mesto. Sam ocenjuje, da mu je ta dosežek znatno povečal možnosti za sedež v eni izmed ekip v prihodnji sezoni.

»Ta vikend je pomagal moje ime uvrstiti nazaj na seznam,« je povedal v intervjuju za Motorsport-Magazin.com. Razkril je, da se želi vrniti v F1, toda ne za vsako ceno.

Kot možnosti se nakazujeta Haas in Alfa Romeo, ena izmed realnih opcij pa je tudi Red Bull Racing, ki razmišlja, da bi Maxu Verstappnu poiskal novega ekipnega kolega. Hulkenberga to veseli.

»Red Bull je najprivlačnejša izbira. Njihov avto je najbolj konkurenčen.« Meni, da je tudi sam v tem trenutku dorasel nalogi postati Red Bullov voznik. »Čeprav nisem bil vedno tu, sem s svojimi nastopi moral napraviti kar dober vtis.«

Počuti se sposoben sesti v dirkalnik ob bok Maxu Verstappnu. »Ob svojih najboljših dneh se mu lahko približam. Max ima ubijalsko hitrost, morda je celo najhitrejši. Gotovo je velik zalogaj biti njegov ekipni kolega. Rad bi mu bil dorasel. Videli bomo, če bo prišlo do tega.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
rovokopac
Nima pa še občutka, kdaj je fajn, da si tiho.
17.10.2020 15:35:24

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija