Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Nicolas Hamilton
Bratov največji navijač
Do pred nedavnim so se rekordi Michaela Schumacherja zdeli nedotakljivi, zdaj pa jih je večino že dosegel Lewis Hamilton. O njegovih dosežkih je spregovoril njegov brat Nicolas, ki pravi, da to dokazuje, da noben rekord ni varen.
Ursa Prosenjak
17. oktober 2020 | 21:12:00

V Nurburgringu je Lewis Hamilton dosegel svojo 91. zmago v F1 in s tem izenačil Schumacherjev rekord, približuje pa se še enemu – sedmemu naslovu svetovnega prvaka.

Po mnenju njegovega največjega navijača, mlajšega brata Nicolasa, je to izjemen dosežek. »Že ena sama zmaga v F1 je nekaj posebnega, toda to ponoviti kar 91-krat in izenačiti rezultat Michaela Schumacherja… Lewis je pokazal, da se vsake sanje lahko uresničijo in da se vsak rekord lahko preseže. Neverjetno je. Rad bi videl, kako daleč lahko pride, kaj lahko doseže. Vendar vem, da Lewis ne razmišlja o tem, razmišlja le o zmagah,« je povedal Nicolas Hamilton.

Čeprav trpi za cerebralno paralizo, je Nicolas tudi sam dirkač. »Mnogi mislijo, da sem to, kar sem, zaradi bratovega položaja in uspeha ter zaradi njegovega denarja. Toda vse, kar potrebujem, si plačam sam. Tudi če bi mi Lewis dal denar, ga ne bi vzel. Verjamem v to, da si mora človek sam ustvariti priložnosti zase,« je odločen mlajši izmed bratov Hamilton.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
slonana
Iiiiiiiiii.
19.10.2020 20:34:23

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija