Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Uradno
Vietnamske dirke letos ne bo
Čeprav se sezona 2020 počasi že približuje koncu, pa je ena izmed prvih prestavljenih dirk šele zdaj tudi uradno odpovedana. Gre za vietnamsko dirko.
Ursa Prosenjak
18. oktober 2020 | 19:50:51

Dirka za VN Vietnama bi morala potekati po ulicah Hanoia že 5. aprila 2020, obenem pa bi bila to prva vietnamska dirka v zgodovini. Zaradi izbruha pandemije je bila preložena, v upanju, da se bo lahko odvijala v novembru. Medtem ko so večino neizvedenih dirk prej ali slej odpovedali, so se Vietnamci dolgo oklepali novembrske možnosti. Zdaj so naposled tudi uradno potrdili to, kar je bilo že dalj časa očitno. Vietnamske dirke v letošnjem novembru ne bo, na svojo prvo dirko bo moral Hanoi počakati do prihodnje sezone.

»Odločitev je bila težka, vendar neizbežna, glede na negotovost situacije,« so sporočili organizatorji.

Do svoje debitantske dirke pa, če bo vse po sreči, ne bodo čakali zelo dolgo. V sezoni 2021 je hanoiska dirka na sporedu 28. marca kot druga po vrsti.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
slonana
Škkooodda!!
19.10.2020 11:13:51

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija