Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   George Russell
Dvodnevni format kot dobrodošel izziv
Prvi dvodnevni dirkaški konec tedna se bo uradno zgodil v Imoli, zaradi vremenskih razmer pa smo ga okusili že v Nemčiji.
Ursa Prosenjak
18. oktober 2020 | 20:09:00

Čeprav sta petkova treninga odpadla in je to pomenilo znatno manj priprav za dirkače in ekipe, so nekateri uživali v izzivu. Med njimi je bil tudi George Russel. »To sem videl kot priložnost, saj je za vse več neznanega. Veliko je na koncu odvisno od tega, koliko je ekipa pripravljena tvegati,« je povedal Williamsov dirkač.

Pomanjkanje treningov se je po Russlovem mnenju odražalo tudi v dirki in naj bi botrovalo številnejšim okvaram dirkalnikov in napakam dirkačev. »Brez petkovih treningov utegne biti nekoliko bolj kaotično, težje bomo določili ustrezno hlajenje avta in temperaturo gum ter vse ostalo.« Vseeno pa se mu dosedanji obseg treningov zdi pretiran. »Štiri ure in trije treningi so preveč, dva bi bila povsem dovolj.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
slonana
Res je.
19.10.2020 15:48:16

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija