Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Red Bull Racing
Marko razmišlja o Perezu ali Hulkenbergu
Vse več ekip že ima izbrane svoje voznike za prihodnjo sezono, med vodilnimi pa je Red Bull Racing edina, kjer mesta še niso zagotovljeno zasedena. Predvsem je vse odvisno od stališča Helmuta Marka do dosežkov Alexandra Albona.
Ursa Prosenjak
19. oktober 2020 | 19:29:52

»Če se bo Albon še naprej razvijal in izboljševal, je naš kandidat za prihodnjo sezono,« pojasnjuje Marko. »V hitrih zavojih je na isti ravni kot Max, v nekaterih zavojih pa izgubi nesorazmerno veliko časa.«

Nova pogodba z Albonom tako sicer ni izključena, vendar Helmut Marko resno premišljuje o alternativah. Logična izbira bi bil Pierre Gasly, ki pri AlphaTauri žanje lepe uspehe, toda tokrat se Marko prvič ozira izven programa Red Bullovih mladih talentov.

»Če Albon ne bo dosegel naših pričakovanj, bomo morali iskati izven lastne ekipe. Med znanimi kandidati sta tudi Perez in Hulkenberg.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Gazibo2
Končno.
20.10.2020 19:15:23
LeonSenna
ste dali sliko iz F1 2020 s kakšnim posebnim namenom, ali ste to spregledali. Saj nocem teziti, zdi se mi le zanimiva opazka.
21.10.2020 19:33:10

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija