Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Racing Point
Ob Vettlovem prihodu so takoj bolj motivirani
Za Sebastiana Vettela se v prihodnji sezoni pričenja novo obdobje z ekipo Aston Martin. Čeprav njegova zgodba s Ferrarijem letos ni najboljša, pa je tehnični direktor Racing Pointa/Aston Martina Andy Green prepričan, da mu bo v novi ekipi boljše.
Ursa Prosenjak
19. oktober 2020 | 19:42:28

Green je prepričan, da so Vettlove trenutne težave posledica avta, ki ne ustreza njegovemu dirkaškemu stilu, ter nekaterih psiholoških težav. Ekipa iz Silverstona bo zato na štirikratnega svetovnega prvaka vplivala blagodejno kot topla kopel. Zelo ponosni so, da se jim želi pridružiti dirkač njegovega kova.

»Z nami bo dobil ljudi in sredstva, ki mu bodo omogočili vrnitev na nivo, ki ga poznamo in pričakujemo od njega. To pa bo zelo pomagalo tudi nam. Že s tem, ko bo stopil skozi vrata tovarne, bodo vsi delavci takoj bolj motivirani,« je Green navdušen.

Pri Ferrariju se je do letošnje sezone od Vettla na vsaki dirki pričakovalo, da se bo potegoval za zmago. V tem pogledu si Green ne dela utvar. »Naš avto je fantastičen. Potrebujemo še dodatno leto s temi pravili, pa bomo enako hitri, kot je letošnji Mercedes.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Mitja Bonča
Ne bodo dolgo
20.10.2020 16:39:43
slonana
Bravo!!
20.10.2020 18:55:12
Fero
Morda pa bodo dolgo. Kaj če mu bo dirkalnik zelo ustrezal?
22.10.2020 12:33:43

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija