Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Uradno
Gasly ostaja pri AlphaTauriju
Kot je bilo pričakovano, je Pierre Gasly preveč pomemben kot prvi dirkač druge Red Bullove ekipe, da bi vrnili na sedež Albona.
Artur Švarc
28. oktober 2020 | 19:25:42

Ko je Gasly konec 2017 debitiral pri Toro Rossu, je celo sezono 2018 kazal spodobne rezultate in 2019 pri Red Bullu zamenjal Daniela Ricciarda, a potem so se stvari zapletle in Francoz je kazal blede predstave, zato so ga po pol sezone poslali nazaj v Toro Rosso, od tam pa pripeljali Alexa Albona.

Gasly se je potem za preostanek sezone uspel sestaviti in pobrati in v Braziliji je prišel celo na stopničke. Letošnji dosežki so bili še bolj veličastni – v Monzi je v kaotični dirki uspel celo zmagati. Zato se je začelo govoriti, da ga bo Red Bull vzel nazaj v glavno ekipo, to pa se uradno ne bo zgodilo.

Pri Scuderii AT so potrdili, da bo Gasly njihov prvi voznik tudi v 2021, pri Red Bullu pa vse poteka v smeri, da bodo namesto Albona še letos preizkusili Hulkenberga.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija